Så ska det låta

Älska,älska Peter Settman!
Han är så galet charmig och rolig.

Som ni förstår har jag precis kollat på Så ska det låta med Maja och Filippa. Det var sonja och markolio mot brolle och Sibel.
Sonja och markolio vann såklart!:)  Förresten Let's dance är flopp och så ska det låta är flipp







Snäckan

Skolan idag igen då. Helt okej för att vara en skoldag. Klara, jag och karin testade våra reflexer genom att slå på varandras knän. Annars hade vi bara Samhäll och reflektion om into the wild.   Jag hamnade med Anna och Felicia. Och jag tyckte allt att vi hade en bra disskusion. :)

Efter skolan åt jag,Tim, Freddy och Klara på Pastsnäckan, mumma vad gott. (På tal om snäckan, så såg jag idolsnäckan för några veckor sen)
 Sen åkte jag och Tim bussen hem och då satt vi och sjöng disney låtar:) Funnybunny
Just det, hem skulle jag ju inte, utan till praktiken. Tråk, jag tycker faktiskt det är tråk. Fast idag kände jag i alla fall att jag gjorde något bra! Jag satt och pratade med en kille som inte mår så bra. Tillslut tror jag nog att han var ganske glad, i alla fall för stunden. 

Nu sitter jag bara och väntar på Godis, plus att jag saknar Erik! BeatavillatterikskavarahärnuochBeatatyckeromErikväldigtmycket!<3
 

Föreläsning/redovisning

Jag har  varit nervös enda sen vi fick reda på att vi skulle föreläsa om en känd ledare inför klassen.
Det var som att jag hade en stor klump i magen, men nu har den släppt tack vare att vi hade det idag.
Jag var så grtymtans nervös när jag stod där framme, mina ben skaka, läpparna skaka och det kändes som om jag gungade fram och tillbaka. Det är väl antagligen sånt här man ska träna sig på, men hur lätt är det när vi inte hade redovisningar i varken låg/mellan och högstadiet. Nu är det gjort och klumpen i magen är försvunnen, i alla fall till nästa gång.

Sprang med syster ett varv runt samhället förut också, det gick hängpung. Jag orkar absolut ingenting längre. Jag vill inte vara svag, jag VILL vara strong!

Nu var jag precis inne och kollade på tjuvlyssnat, det är faktiskt ganska roligt .Det är så många som är knasiga.
Här är en av dem ;
En kille ~35 går förbi en kvinna ~55 av modell större och de råkar stöta till varandra.
Killen: Ursäkta...
Kvinnan (irriterat): Du får ju fan se dig för hur du går!
Killen (nedstämt): Och jag som trodde tjocka människor alltid var glada...
Han går vidare, kvinnan står kvar tyst.


 HJÄRTA

Jungru

Jungfrur är inte beroende av kärlek. De vill naturligtvis ha den, men de klarar sig bra utan den, så de kastar sig inte handlöst in i kärleksaffärer. De kan inte tvingas eller övertalas in i en romans. Snarare måste Jungfrurna bemötas med intelligens och utan fördolda avsikter.

Så kan jungfrun i sin intellektualitet och tidvisa kylighet också vara svår att komma innanför skinnet på. Trots att det kan vara svårt att veta var man har jungfrurna då de oftast är socialt fingerfärdiga och så anpassningsbara att de tycks ovanpå allt.

Den som är född i Jungfruns tecken har en vilja av stål och vet precis hur han vill ha det. Men innan han utför en handling vidtar hon alla försiktighetsmått och alla andra möjliga sätt att gå tillväga. Förmågan att analysera är Jungfruns starka sida.

Därför är hon mer än någon annan lämpad att handskas med sådant arbete som fordrar sinne för detaljer, precision och perfektion. Hon är mycket kritisk, både mot sig själv och andra. Något som andra lätt kan uppfatta som intolerans men som  egentligen är omtanke.

Jungfrun tror sig nämligen veta vad som är bäst för de människor hon omger sig med. Hon menar väl och uppträder oftast på ett mycket oegennyttigt sätt. Ingen kan lyssna så deltagande som Jungfrun och hon ställer gärna upp för den som har problem. Hon ger allt men fordrar lika mycket i gengäld.

Hon är verkligen en människa att lita på. Hon är rak och sådant som hyckleri är henne fullständigt främmande.


Jag hatar't

Känns som allt är värdelöst! En värdelös dag, ett värdelöst år, en värdelös jag.
Du verkar inte bry dig ett dugg längre och jag hatar't.
jag ska bara vara dig till lags, men jag då. Tänker du någonsin på mig.

Hjärnskakning? Maby.


Jag älskar dig

Tell me what you want

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.


Sliten och behöver kaffe

Erik kom hit igår, mys på dig!
Linnea var ju här också, vännen vad du är go . Vi borde verkligen träffas oftare. Har alltid lika kul med dig!

Idag  gav jag mig själv lite sovmorgon, jag sov till nio.. Vilken sov morgon va?
Åt frukost och sedan fick jag skjuts till stallet av mamma. Jag hade inte alls någon lust att åka till stallet idag, delvis för att mitt huvud har värkt i två dagar nu(kan beror på smällen jag fick av erik;P) och för att jag är sjuktsjukt trött. ! Behöver sova.  Men vad gör man inte för de sötatottopollarna. Fodra,rykta,rida,släppa ut dem i hagen,mocka,sopa och sedan börja gå hemåt! Ja, GÅ hem.
Det var inte kul, det var jobbigt, men det gick tillslut. Tog exakt en timma att gå. Det var inte så att jag gick i världens snabbast takt, men inte sakta heller. Jag mätte precis ut att det är 5,4 kilometer hemifrån till järnvalla. Så ja, det är en rimlig tid att gå på. Så det så.
Nu ska jag gå och sova, pusspuss

JAGÄLSKARDIG

Patte också! jag skulle ju ta med mig kameran till stallet idag, men icke. Jag får ta med den imorgon istället och fota de sötastottopollarna.
Gick upp kvart över åtta idag, åt frukost i lugn och ro med mamma. Läste tidningen och drack kaffe. Sen vid nio bar det iväg till stallet, som tur var skjutsa mamma dit mig. Fast jag fick cykla hem och det gick inge vidare. Det var bara en växel som funka och även fast jag pumpa luft i däcken innan jag åkte så fanns det knappt någon luft. Mensåntärlivet, eller?;)
MjioMjio, jag måste ta en dusch nu innan jag somnar. Sen kommer Linnea:)


Yaej, äntligen!

Äntligen tillbaka! Ni har längtat va?  Jag kan allt tro det;)

Vad har hänt då?
syster förlovat sig, gått på bio med karin och klara, haft aktivitetsdag för småttingar, varit sjukt nervös, börjat rida igen, tar han om hästarna hela denna vecka, älskar erik lika mycket fortfarnade(snart tio månader). Hmm, jo men det har hänt en del.

Nu sitter jag ensam och lyssnar på Lady Gaga och Taylor Swift. Nya favoriter kanske?
Lite två olika musikstilar, men det är väldigt bra båda två.
Erik åkte precis.. Lika tråkigt varje gång när han åker, jag vill ju att han ska stanna kvar. Jag lovar jag ska låsa in honom i mitt rum, så han inte smiter och lanar.^^

Just det, som sagt, jag har ju hästarna denna vecka. Riktigt mys, synd bara att det är så haltoch hårt på marken...
I lördags när jag cykla till stallet ramla jag tre gånger med cykeln för att det var så halt.
SÅ ja var ute och cyklade på hal i så att säga;D huhu

RSS 2.0