To much time

En vecka praktik, en halv vecka bröllop..

Jag har haft det sjukt bra i skåne, det kunde inte ha blivit bättre.
Familjen åkte ned i torsdags för att förbereda inför bröllopet. Hela Fredagen spenderades på brunnen där festen skulle hållas på lördagen. Lördagen kom och fy vad nervös jag var, jag var nervösare än bruden. Konstigt, men det var ju trots allt mitt första bröllop och inget fick ju gå fel.
 Det var underbart vacker i kyrkan och brudgummen grät nästan hela tiden. Det var väldigt rörande.
Nu slutar lektionen så jag måste gå, men jag ska försöka lägga ut bilder senare i veckan.

all i want to say that they don't really care about us

Då var min födelsedag över, det var en bra födelsedag trots allt men det jag saknade var sången.

Idag sitter jag hemma, det är lite tråkigt. Jag är hellre ute på praktiken , men jag får inte. Mina koppor måste läka bättre först.  Jag hoppas verkligen att dem försvinner snart, jag står verkligen inte ut.
Det enda jag har hunnit idag är att äta frukost och sen tvätta, smörja och plåstra in mina sår. Det är inget lätt jobb kan jag säga. Nu har jag börjat städa mitt rum, men det tog stopp när jag välte en blommkruka så det kom massor av jord över hela golvet. Det är så typiskt mig!





Nej, inte nu!

Jo just nu, jag har fått svinkoppor! Fast tur att jag fick det nu istället för när bröllopet är. Men jag ska få en salva, som jag ska använda två gånger om dagen ca en vecka och sedan ska det vara borta. Som tur är har jag praktik nästa vecka, så då behöver jag inte visa mig för så många för mitt ansikte ser ganska hemskt ut.. ush .

  happy ending?

Som många gånger förr..

är det kanske dags att sätta igång att blogga lite igen. Just nu trivs jag ganska bra på den nya skolan, realgymnasiet. Dess värre måste jag gå ett extra år, men jag har väl hela livet på mig att utbilda mig om jag så vill. Jag går nu nphh(natur häst) istället för lff(ledarskap fritid och friskvård). Så vi har ridlektion en gång i veckan. Andra lektionen var väl inte världslyckad, min häst snubbla i galoppen och föll framåt. Vi höll nästan på att göra en kullebyta, ush jag kan bara tänka mig hur ont det skulle gjort.. Idag var det träning för Malin som vanligt. Det går verkligen framåt med både Gaston och Silver. Silver , som bara är tre år, och jag hoppade idag för andra gången. Han har verkligen hoppet i blodet, till och med när vi är ute så kan han hoppa över en lite kvist istället för att gå över eller gå förbi. Men nej han ska hoppa! I alla fall så tycker han det är så kul så han kör ned huvudet och bockar lite och det var det han gjorde en gång efter hindret. Det blev som ett tvärstopp och mitt huvud drogs ned och sen tillbaka, så det bara knaka i ryggraden från naken och nedåt. Det känndes lite som jag skulle få en wiplersskada eller något liknade, men nu känner jag inget alls. Deäla gött:) Nu nästa vecka ska jag ha praktik hos Karina Möller och det ska bli jätte spännande! Jag tror nog det börjar bli dags att dricka kaffe.

RSS 2.0