Ibland kan man om man vill

Patty och jag är bäst, sen kom det en hest. Hesten blev arg och åt upp en varg! RAUW

Kanske det kommer en ny dag

Gosh!! Jag ska skriva tre prov imörrn.. Jag dör bara lite granna..
Min snutte plutte åker till Egypten imorgon , jag är jätte avis. Önskar att jag kunde följt med.
Som tur är så sticker jag och Patricia utomlands nästa sommar eller höst! Jag längtar ihjäl mig!

I'm sorry for being me
I'm sorry that i can't handle pain
I'm sorry that i'm not who I am
I'm sorry that I've cost you pain
I'm just sorry that i can't let go
I'm Sorry fo being inlove with you.
But I love that I love you.




Wohow det snöar!

Igår åkte jag som sagt hem till Beabus.
Vi åkte dit vid 6 och åkte hem klockan 3 på natten/morgonen. Det är så skönt att bara kunna prata om exakt allting, man behöver inte skämmas över någonting. Me love våra Kriskvällar!
Vi kom fram hur våran framtid ska se ut, värsta grymma idén. Eftersom Bea vill ha ett stuterie och karin och jag vill bara syssla med hästar på fritiden så ska vi bo på samma gård. Bea driver gården medans vi ordanar med ekonomin och personal osv. Det enda som blir lite klurigt är att Karin vill bli ridande polis och det finns ju inte här i Norrköping. Bea vill bo kvar på Vikbolandet och jag får väl ta ett jobb som advokat där det finns. Men vi löser det på något sätt. Skulle vara så grymt häftigt om vi lyckades genom föra våra lilla..öhum stora dröm! :)

Idag är det tredje advänt och Lucia. Mamma och pappa Lussa för oss imorse, de var så söta! pappa var utklädd till tomte och mamma till tärna. Vilka underbara föräldrar man har! :)


Where is it?

Jag är stolt över mig själv för jag såg inte idol finalen igår. Hörde att Erik vann och det är han värd. Fast Calle är ju så grym! Den jag tycker har varit bäst genom hela idol är Sebastian. Jag älskar när han gör sina framträdanden, speciellt start me up! ME LIKE VERY MUCHO
Istället för att se på idol, så gjorde jag en bokrecension som skulle vara inlämnad igår så jag hade fram till klockan tolv att göra klart den. Sen måste jag plugga häst och stallskötsel, matte och demokrati. Jag har inte tid med någonting annat känns det som!
Fast igår kom Erik hit, han gör mig glad. Sen ska jag ju faktiskt till Bejjs idag med Karin ikväll. Wii :)

Varje gång jag ätit så känner jag mig lugn, all panik och agression försvinner. JAg blir verkligen på bra humör om jag äter, så hur skulle jag klara mig utan mat? Jag förstår inte dem som knappt äter någonting:O

Förresten så har jag varit duktig och sprungit idag. Den ni ! :D
Nu blir det Coffein och sen fixa i ordning sig. Jag vet, jag är seeeg..

Godmorgon Godmiddag Godkväll



I can't handle it.

Det här var nog det sämsta lucia tåg jag sett.  Lärarna gick lucia för oss, visst det var roligt. Fast jag ör nog mer för traditionella luciatåg. Fast jag tyckte att de var väldigt gulligt av dem. : )

Idag har jag sett världens minsta kök, ett kök som finns i en garderob. Praktiskt, men fult! hah.

Jag tycker lite synd om mig själv för jag har inget att göra. Jag skulle åkt till Erik men han är sjuk.. Så jag får väl plugga.. Nu blir det kaffe, hoppas det kan göra mig på bättre humör!


Pants





Everybody needs coffe

Idag är det Glee, shalala!

Idag på ridksolan fick vi träna på sittsen, det var grymt. En longerade och den andra satt på hästen. Nästa gången är det sista gången och då blir det fika, stilhoppning och annat smått och gått! Måste verkligen ha med kameran då, påmin mig!

Jag höll på att missa att gå av idag, för jag satt och sov på bussen. Jag vaknade precis när alla, som brukar kliva av, klev av. Där hade jag tur, annars skulle jag hamnat i Härsme och där finns ju troll.
Jag har förresten anmält mig till show dans, det är något jag verkligen ser fram emot.
Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag införskaffat mig snygga trosor.

Godmorgon Godmiddag Godkväll

Trying to be perfect, but it's inpossible

Nu är jag allvarlig, ny blogg design och nu kula. Jag lovar att jag ska bli bra på att uppdatera, ni måste tjata mer så blir det av!

Idag gjorde jag nationellaprov i matte, det gick bra förutom den sista delen. Den gick apa, men jag tar igen nästa vecka. Sen så fick jag gå på stan i 2 timmar utan att göra något speciellt, för att vänta på bussen. Icke kul, men sen kom jag hem til tulta. Då blev det mat och one tree hill, vi bakade också lite julgodis. Väldigt mycket mums!

Det hände sån sjuk grej förut, jag började stamma när jag skulle säga papper. Det tog flera sekunder innan jag kunde säga ordet och när jag väl börjat stamma kunde jag inte sluta. Det bara fortsatte tills jag hittade ordet, verkligen skumt men det var kul efteråt. Jag lovar, ni skulle hört! Syster sa att jag såg helt chockad ut.
Tänk om man skulle stå framför klassen och redovisa och sedan haka upp sig på ett enda ord, jag kan bara tänka mig hur jobbigt det skulle vara. Fast jag skulle nog bara asgarva åt mig själv!^^

Kan mitt nya namn vara PorrBea? Inte helt omöjligt..
Jag råkar hela tiden prata om något som handlar om sex eller som man förknippar det.
Några exempel;
* Jag råkade komma in på en porr sida på skoldatorn när jag skulle komma in på skolmejlen
* Jag sa till en lärare kan vi inte få ha sex istället.
* Jag la upp snuskbild^^
* Jag pratade om hur man skulle göra om man skulle ha sex med en ödla.

Alltså det bara blir, det är inte meningen . HAha, men lite får man bjuda på dig själv.

Värdens bästa och jag var ute på prommenad förut och nu ska jag till Erik.

Godmorgon Godmiddag Godkväll

RSS 2.0