Once upon a time

Igår var jag, lasse, birgitta och Agnes på ditanskurs med Silver. Vi fick b.la. bedömma våran egen och andra hästars extrör. Det var så grymt mycket andra la märke till som man själv inte gjorde, men kul var det.
Vi åkte från stallet igår innan 8 och kom hem vid 6, så det var en lång dag.
Jag hatar verkligen att komma hem till ett tomt hus, och det fick jag göra igår. Till och med Lukas var borta.
Det visade sig att mamma var hos Åbergs och att jag kunde få komma dit om jag ville, men jag kände inte för det. Var så grymt seg och trött.
Pappa var ute med lukas och drog sedan på fest, Foppa var fortfarande nedåt landet och matte var säkert inne i stan. Jag kände mig lite bortglömd där ett tag, snyft.

Men alltså fy vad bra! Jag har fått en ny mobil. Inte världens bästa, men liksom den har ju i alla fall teckning och en hel skärm. Vad mer kan jag begära?:) Det dåliga är att jag måste köpa ett nytt minnes kort för att det gammla inte passar. Shit the same liksom ;D

Nu blir det true blood * Frukost * Stallet

Klass

Här är en bild på en del av tjejorna i klassen :)


Heidi, Linn, Thilda, anki, jag, jennie
Nannis, Emma

Hallejulla momenT

Först och främst måste jag bara säga att vad bra man mår av att shoppa!
Men från shopping till skolan..
Jag och Erik försov oss imorse, eller jag försov mig för Erik skulle inte ens med bussen. Fy, jag fick panik! Vi skulle ju göra det sista till skolarbetet och sedan redovisa, men som tur hann jag till skolan. Fast det roliga var att Erik fick mer panik än vad jag fick även fast han inte skulle åka förns elva. I alla fall så gick redovisningen bra, allas redovisningar gick bra!
EFter skolan blev det en snabbis på stan med Jennie, Patty, Anki och Emma i ca en kvart. Sedan var det bara att knalla mot bussen. Jag kommer jämt förtidigt till stortorget, så jag måste stå ca 10 minuter och vänta och tro mig det är segt.
När jag kom hem satt tre underbaringar och fikade vid köksbordet, det såg så mysigt ut så jag var ju bara tvungen att slå mig ned.  Det var alltså min syster, Karolina och Maria. Rebecka kom lite senare.
Så från 4 tills nu har jag haft mys med dem. Vi spelade spel, singstar och pratade om allt mellan gynekolog till det kliar i stjärten.

Gosh, imorrn kommer Karina och hämtar mig vid halv sju. Vi ska sedan åka till sörping där hon ska träna, medans jag kollar på. Det låter kanske tråkigt, men det är det inte.  Sedan ska jag in till stan och  ha uppsjungning.. Är grymt nervös inför det. Tänk om rösten spricker? tänk om man är 1000 gånger dåligare än vad dem är. Ush.. Jag som ville rida min polle imorrn.
Aja, morsning korsning på er!


RSS 2.0