Bajsbettan i fart(en)

motion,motion,motion.. Jag kan inte får nog. När jag väl är igång och tränar så kan jag inte sluta. Bästisen Karin och jag har bestämt att vi ska springa minst fem gånger i veckan. Än så länge har vi bara sprungit två gånger men vi tar ifatt det. Sen har jag gått med stavar med mamma och promenixat och lite sånt. Jag mår bra av motion, vem gör inte liksom? Det roliga är resultatet av det hela. Liksom hur kul är det inte att kunna springa en mil utan att bli trött? Det är nice!

One day left

Godmorgon alla solstrålar, dags att vakna. Nee just det, ni har ju redan vaknat för länge sedan eftersom ni går i skolan. Rätt åt er;) Jag sitter hemma hos Erik och filosoferar. Jag har bara hunnit duscha, äta och sedan duscha igen. Erik och jag kletade smör på varandra, så det fick bli en dusch till. Jag fick ap mycket smör i håret, mindre trevligt men kul. jag kom precis på att godis och tandkräm inte är någon bra kombi.. blä det smakar bajs i munnen. I alla fall så har jag två feta blåmärken på vardera lår på grund av en westernsadel. Det var allt för mig3, huhu.

Let us be happy

Kanske är det dags för en uppdatering? Ja det skulle väl inte sitta helt felSom vanligt när jag väl ska skriva har mina ord försvunnit.. Bara disaperat sisådär. Idag var det i alla fall gymnasieslaget mellan de geer,Haga,Kungsågård och Eber. Fett kul var det, men jag missade finalen för jag var tvungen att hinna med bussen. Haga och Eber mötte varandra i finalen och tyvärr vann Eber.. Men jag hörde enligt rykten att de fuskade lite smått. Vad gör det, vi ska väl vara glada för att vi kom tvåa. I och för sig fattar jag inte varför jag var med och hejja, jag ska ändå byta skoloa. Fast kul hade jag och det är ju huvudsaken! Nu ska jag bege mig till solariumet och sedan Arkösund. Lost in space, som en fis i rymden.

RSS 2.0