5 år sedan

Oh vilken härlig dag det har varit idag, men är helt slut!
Började dagen med att gå upp vid halv nio, då var jag tvungen att väcka mamma för att hon hade glömt bort att det var sommartid. Vi åkte in till stan vid tio(en halv timma senare än vad som var tänkt). Där släppte vi av Erik och plockade upp Matilda. Sen var vi påväg! Påväg till Basta vid Nykvarn. Det tog ca 2 timmar attt köra dit, när vi väl var där så träffade vi Micke. Mammas kompis. Ungefär direkt skulle Jag, micke och stefan rida. Micke som är nybörjar och Stefan som ridit i ett och ett halft år. Detta skulle bli spännande tänkte jag! Wow, vad det gick undan. Shit en sådan fart på hästarna! helt makalöst. Stefan satte gasen i botten nästan hela tiden. Jag och micke som red efter Stefan, fick bara följa med. Det gick absolut inte att stanna våra hästar när stefan stack iväg. Men oh vad kul jag hade, en riktig upplevelse. 
Vi red i en timme, sedan gick vi in och fika och  åt mat. Mycket trevligt må jag lov o säga.  Vid 4 bar det iväg hem och jag sov hela hemresan. Jag var helt slut och det är jag fortfarande.
Bilder kommer så fort när Matilda lagt in dem på denna dator. :)

Idag är det 5 år sedan mormor dog o jag saknar henne så!


Ögonsten

Känner mig hyffsat pigg idag. Vakna klockan åtta i morse, så jag fick allt mina åtta skönhetstimmar. Oh, höll på att kissemissa på mig när jag gått upp, var så kissig. hah
Åkte till stallet vid nio och mysipysa massor med hästarna. Mee love. Katterna får jag föresten inte glömma, ja just det de är faktiskt två katter för tillfället. Kom en söt misse för någon dag sedan och den är fortfarande kvar.
Jag red Salle en sväng på banan, vi övade lite fram och bakdels vändingar. Gick väl hyffsat, jag har så svårt för vilken som är vilken.
Vänta lite, måste klappa lukas lite....   Han är så söt, han kommer jämt och puffar på min arm när jag sitter vid datorn och vill att jag ska klappa honom.
Föresten, red ju i ridhuset i måndags. Det var verkligen jätte roligt och lärorikt. Maja och jag red medans Sara hjälpte oss. Det gick verkligen kanoners! Jag tycker att vi borde göra om det många gånger. :)
Imorgon åker Jag, mamma och Matte till micke. Där ska jag få rida, det ska bli jätte spännande. Sen får jag förstås inte glömma att plugga. Känner mig helt seg i huvudet, men igår satte jag faktiskt upp till halv ett och skrev en artikel till skoltidningen. Så lite duktig har jag allt varit.

Idag mår jag bra, men saknar Erik. Jag älskar min Erik.

Ps; Satte upp en glamorös frisyr förut. Vad tycks? :)

Fearless

Opererad och klar. Nu är det bara smärtan kvar.
Var hos linköpings käk kirurgi i torsdags, där jag drog ut två tänder, grävde fram de tänderna som inte kommit fram än och satte kedjor på dem. Så nu kommer de att dras ner, för de sitter nämligen fel och det är därför de inte kommer ner.
Idag ska pappa, jag och matilda till yxbacken. Ska bli kul, har längtat så att få åka slalom. Me love it.




Vill att allt ska vara som förut. Four fantastic, kom hem .


Mina ögon sloknar

Ja är jättejätte trött, även fast jag sov bra inatt. Känns som om mina ögon snart kommer att falla ihop. Så det ska bli skönt med 2 h rast nu.
Nu ska erka och jag ned till klassrummet, så får väl återkomma sen;P

Ps: funderar på att klippa page. :D

Jag älskar Beyonce

Nu har jag tränat klart, och vad passar inte bäst efter träningen än en kopp kaffe eller två. Lite avslappnaden samtidigt som jag får en liten energikick. Nu känner jag till och med för att träna mera, men jag får inte slita ut mig helt och hållet.
Kaffet är klart, bäst att springa innan matte dricker upp allt

Sunrise

Go'morron Go'morron, de ä bettan som tjattar.

Vad ska man hitta på en dag som denna ?
Jo, träffa Erik, se på film, lyssna på musik och springa. Pluggandet tar jag tag i imorgon.
Vi har inte alls mycket plugg i skolan, men när vi väl har någonting så väntar jag med att göra det tils sista dagen. Hopplöst, men man orkar ju inte ta tag i det. Man villl ju vara frifrån läxor och prov så länge som möjligt. Jag borde kanske börja bli lite bättre med det, men inte idag. Icke.
Just nu håller jag på att lägga in låtar i min telefon. Det är artister, så som, Amy winehouse,norha Jones och pauline som får den äran. Me love!

Förresten så längtar jag bort, till något ställe jag aldrig varit på förut. Uppleva något nytt. VarNärHur? Tyvärr är jag inte så pass gammal till att ha körkort, men om det ändå vore så.

Spillerill

Idag har jag känt  mig glad, gladare än vad jag har gjort på många dagar. Vet inte varför, men det kanske är för att det börjar bli vår. :)
Jag blev inte äns mindre glad fast det var en kvinna i 40 +, som spillde ut fanta över min väska idag när Erik och jag fika.
Gladare blev jag bara när Erik var hemma hos mig en stund och när cow of the karin and I walka två varv runt husby. Mkt trevlans! Borde göras oftare!


redan torsdag

Oj vad tiden går snabbt! Det var ju nyss måndag. Sjukans vad det går.
Älskipäslki var här igår och idag, mycket mys. han hade hyrt filmen rec, som jag redan hade sett. Men jag såg om den med honom i alla fall. Den är ju egentligen ganska bra, fast man blir irriterad på att dem filmar själva.
Annars har jag inte gjort något speciellt, bara varit i skolan. Idag fick jag reda på att jag fick - mvg på redovisningen, det trodde jag verkligen inte att jag skulle få. Var ju apnervös. Sen fick jag reda på att jag fick g på disskussionen, men det gjorde inget för jag hade läst fel text så jag höll bara med när de andra pratade.
Låg nyss i badet och läste Narnia"hästen och hans pojke". Har tåv andra böcker till som jag måtste läsa ut, men jag hatar att läsa sluten! Dom är för det mesta inget intresanta.
Nu ska jag se lite till på red roses, så tjingeling.


Ps, karin! Bea och jag vill ha kris imorrn. Äru på?


Datorkunskap och Tio månader

Sov hos Erik inatt, vi såg på två fimer. (kommer tyvärr inte ihåg vad dem heter)
En jätte äcklig film, där de fanns rasims,kanibialism osv.. Och en film som handlade om Ceasar.
Vi hade i alla fall mys.

Nu är jag i skolan och har daorkunskap, jag är klar med allt så jag har inget att göra. .. Just checking bdb and facebook.
Påtal om det, jag har blivit facebook nörd.. Eller rättaresagt medlem.  Fattarr fortfarnde int eås mycket hur man gör o så, jag får väl heölt enkelt hålla mig till bdb.

Pussochkramskumbanan

Over the rainbow

Over the rainbow går på radio, o då tänker jag på Erik. :)

Igår var det melodifastivalen då, vad tyckte ni?
Jag skäms över att torleif gick vidare till första omgången, hellre att next three hade gått vidare.
Annnars var det helt okej bra låtar, men  ingen som satte sig på hjärnan. 
 
Igår var jag också och spelade bowling med Klara och Karin på Hugos, vem vann om inte jag då?;D
Det var riktigt skojj och sedan satt vi på maxhamburgare i två timmar och väntade på bussen. Det var mycket trevligt!
När jag kom hem så kom också Erik, så vi satt och svulla godis medans vi såg melo:)


RSS 2.0