Kaffe

Jag vet, jag har inte skrivit på länge, men jag har inte haft någon lust till det.
Det är liksom inget kul att tvinga sig till att skriva, utan jag ska vänta ett par dagar till med att skriva.
Sen kommer jag till baka, då ni ;)


Shopping

Godmorgon Godmiddag Godkväll

idag har jag och min favorit Erica varit på stan och shoppat loss. Vi åkte in vid elva och kom hem vid 4.
Av 5 timmar på stan blir man ganska utsliten och trött. Fast  kul var'e! :) Vi såg bl a en tutt tröja. ^^
Vi gick fram och tillbaka mellan olika butiker hela tiden, men antingen är kläderna för dyra,för små för stora eller helt enkelt fula. Fast jag hittade ett par gråsvarta tights, en rosa poncho och en blå t-shirt tillslut.
Kulkul! Gah Erica du är för härlig!
Det känns som det var en evighet sedan jag var i stan och handlade kläder åt mig själv. När jag väl handlade idag ville jag bara fortsätta. Fast pengarna håller på att ta slut nu så måste spara lite ett tag. Efter sommarlovet ska jag shoppa loss, för jag måste/ska skaffa sommarjobb! Något förslag om vart man kan sommarjobba?
Imorrn börjar skolan, ser både fram och inte fram emot det. Usch gå upp vid 6 är ingen höjdare. 
snoppkläder och godnatt på er / Bettan


Polly och Molly

Folly och bolly nästa kanske?

I alla fall så har jag varit hos Tusse idag och ätit frukost, mkt mys. Borde göras om!
Jag har tyvärr inte mkt mer att säga. Jag får skriva mer imorrn. Hoppas ni haft en bra dag! / Beata

Vi hade i alla fall tur med vädret igen

Då har jag varit och sett "vi hade i alla fall tur med vädret igen", med Beatrice och karin i norrköpings kära filmstad.
Jag kan inte direkt säga att det är någon film jag kan tänka mig att se om. Visst filmen var rolig, det var den. Fast det saknades något. Jag har i och för sig inte sett ettan, men det borde inte spela någon större roll. Har du sett filmerna och vad tyckte du? Jag hade i alla fall tur med pengar idag, jag hittade femton kronor inne på godisbutikens golv. Woow, inte mkt ,men jag slapp i alla fall göra av med mer av mina pengar.

Jag längtar tills imorgon, egentligen borde jag gå och lägg mig så det blir morgon snart. Fast först vill jag se ett avsnitt av One tree hill. Ni kanske vill veta vad jag ska göra?
Jo, jag ska äta frukost med minbästastevän Tusse. Jag saknar henne så pluttinutt mycket så det är inte sant. Och jag tror vi har massa att ta igen efter alla dessa år.
Så mm, ta vara på den tid du har och gör något med just ditt liv!

true coulor

Ny färg på håret igen.
Eller igen och igen. Tredje nya färgen. Fast det känns lite som att jag håller på att bli en färgoman.
Nu hårfärgen är mörkbrun, fast just nu ser den svart ut. Fast det gör inget, jag gillar svart.
Jag tänkte nästan lägga ut lite bilder på mina hårfärger/frisyr. kommentera gärna! :)
Dagens klädsel: långkalsonger, t-shirt från H&m och raggisar.

Tyvärr är det inte så jätte bra bildkvalité, men det får duga så länge. :)




hårfärger;
Brunhårig med lugg
 Mörkbrun/svart med lugg
 Brunhårig med lugg och mina heta brillor
 Rödhårig(färgen börjar gå ur)
 Normal hårfärg( lång hårig )
 korthårig och brunett

Sen har jag varit korthårig med rött hår m.m :)

Vinterland

Igår vaknade jag vid sju och låg och sedan låg jag och drog mig till åtta. Jag vet inte vad som flög i mig, men jag kunde inte somna om. Så vi åtta gick jag upp och sen gick jag ut och gick runt samhället. Det var iskallt ute, eller det var ansiktet som fick ta smällen för jag glömde halsduk. Attans, men skönt var det. Sen skulle jag åkt in till Stan för att träffa Daniel, men det blev ändrade planer så  jag fick stanna hemma. 
Idag, som tur är, vaknade jag inte lika tidigt. Vid halv tio gick jag upp. Ikväll blir det Bio med girlsen.

Ibland förstår jag mig inte på politiker. Det känns som dem inte gör någonting. Bara sitter och slappar. Är det verkligen så svårt att få något gjort?. Jag förstår liksom inte.
Jag kanske ska bli politiker? njaa, vi får se vad framtiden säger om det.
Jag har absolut nollkoll om vad jag vill bli när jag blir stor.  inga förväntingar, inga drömjobb. Så vad ska jag bli? Vad vill ni bli? Har ni några förslag om bra jobb?

GodmorgonGodmorgon, hör ni inte fågelsången./ Beata

Somtimes

Jag kan inte sluta tänka på att jag saknar vikbolandsskolan, väldigtväldigt mycket!
Jag trivdes inte till en  början i klassen och ville byta. Under dessa tre år tyckte jag inte om min klass särskilt mycket.
Nu när vi flyttat upp en snäpp till gymnasiet kan jag inte rå för att jag saknar alla. Jag tror inte någon ny klass kan jämföra sig med den gamla, plus att jag är väldigt glad för att jag inte bytt klass. Visst det var tjaffs och tjat på lektionerna. Det kunde nog inte gå en dag utan att något hände. Nu när man ser baka på det, så hade vi ju ganska roligt öven fast vi inte hade så bra sammanhållning.  oh, dessa dagarna i korridorerna med Karin och Bea. Alltid skratt, alla kunde nog höra när vi swischa förbi. Vi bara gick runt, runt och runt. Maraton nästa kanske? Jag kommer ihåg när vi skulle se hur lång tid det tog att gå jätte snabbt runt kafeterian. Jag kommer också ihåg när vi satt i hörnet av kafeterian och vi bara låg och asflabba! Alla bara glodde på oss, som om det var fel på oss. Jag har ingen aning om vad vi skrattade åt, men kul var det. På lektionerna var det bara vi som fick prata. Ingen sa till oss, det var bara vi som fick sitta och småprata för vi jobbade ju så bra ändå. Eller hur ? ;)
Jag saknar vikbolandsskolan och jag saknar er. Punkan och slutan!

Tobbe    

    

Good night sweetheart

Ikväll har jag känt mig lite depp. Inte haft något att göra och har inte heller ätit något, men sen så kllade jag på statistiken på bloggen. Vad glad jag blev när jag såg att flera har börjat läsa. So thanks:D

Så nu känner jag mig så här glad--->


Good night sweetheart is time to go.  Nattinatti / Bettan

I just don't know what to do with myself

Yeh, I'm back!
Gårdagen var mycketmycket trevlig! Anders Lundin kom( inte robinsson/skansen anders), Erik var här och sen var det ju jag,mamma,pappa och fopp. Vi sjöng singstar, till och med Erik var  med. Fast det var väl för att jag hotade med att om han inte sjöng så skulle han inte få sova över. Smart va? :)
Vi åt också en utsökt middag som "mästerkocken" Filippa hade lagat. Det var en sorts kyckling rätt.
Vi spelade också spel tillsammans. En lyckad kväll!
8 månader med Erik.
 
         


Idag började dagen med att allesammans tog en prommenad runt boberga. Erik och jag kom hem tidigare, utan nyckel, så vi satte oss i bilen. Det kanske inte är varmare där, men där inne blir man inte kall om rumpan.
Förrsten! Jag är glad! För det är snö! Wiii, någon mer som löve snö?
Vi spelade även spel idag med. Det omtalde spelat "trodde du ja" . Jag var tvungen att nudda min näsa på alla motspelares stortår. Motspelarna fick inte heller ha några strumpor på sig. Gross! Men vad gör man inte för att få lite poäng ;)


A walk to remember

Godmorgon. Ännu en dag på det nya året. Jag vaknade nyss av att det ringde i telefonen.
Jag hatar att bli väckt när man sover så skönt.
Igår gjorde jag något som jag inte trodde jag skulle våga, men nu efteråt känns det jätte skönt. Det blev en bra start för mig på året. För er andra med?
Igår kväll satt jag och Filippa och kollade på en film. Jag tror den hette illustrationen eller nått sånt.
Det handlade om en magiker som kommer tillbaka till hans uppväxt stad. Där han återigen träffar sin barnsdomskärlek..
Den var faktiskt väldigt bra och hade ett oväntat slut. :)
Sen avslutade jag kvällen med att sjunga singstar med mamma.
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag gå ut med hunden

tjingeling / Beata

Lolipop

Denna dag har både varit bra och dålig. Eller inte dålig, mest seg.
Jag har inte mått superduperkalasit så jag har mest suttit vid tv:n och kollat på one tree hill. Gah, jag satt och tjöt när jag kollade på det för det var så sorligt. Idag har jag till och med börjat på säsong tre! Jag är beronde, men vad gör man inte för att underhålla sig själv då och då.
Jag skulle egentligen till Erik idag , men fick avblåsa det. Fast det har varit skönt att bara varit hemma och tagit det lugnt.  Det är behövligt ibland.
Sånna här'a dagar ska det egentligen vara när det spöregnar ute. För då är det så mysiigt att sätta sig i soffan med en varmdryck, mystofflorna på och bara kolla på regnet eller en bra film. Då är det hög mysnivå!

P.s gillar ni designen som jag mixtrat ihop? :)


hot hugs/Beata

1 januari 2009

Det känns konstigt när man säger talet 2009. Det var ju nyss 2000. Jag kommer ihåg det så väl när året omvandlades till 2000, även fast jag bara var sju år. Det var ju en sån stor grej att det blev 00 .
 Nu är det redan 09, AMAZING.  Det kommer gå så snabbt att det snart bli 2020 och då är jag 27 år. Usch fast så långt vill jag inte tänka.
Nytt år, nytt liv.?
Igår var det för övrigt väldigt trevligt. Vi lagade mat tillsammans, spelade spel, sjöng singstar, gick ut, smällde några bomber,pratade. Samanfattning=vi liksom bara umgicks:och hade det trevligt :)
Jag gick och la mig vid 4 och vaknade vid elva, så jag är superduper trött nu.
Hoppas alla har haft ett bra nyår och god fortsättning!


RSS 2.0